Details, Fiction and investiciono zlato

U našem videu o investicionom zlatu pokušali smo da vam približimo zašto ulaganje u zlato jedan od glavnih načina zaštite od inflacije. Vremenom, kupovna moć papirnog novca može da opadne zbog inflacije, dok vrednost zlata teži da ostane stabilna.

Dajem pristanak da se moji navedeni lični podaci obrađuju dokle god ne opozovem svoj pristanak, a sve u skladu sa Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.

The Schwab Starter Kit is intended to assist you get started investing. So using this offer, whenever you open up your brokerage account, you might instruct Schwab to make use of the $a hundred and one money reward to put orders for you Down the road to order $20.

Za sva dodatna pitanja o ulaganju u zlato ili informacije o trenutnim cenama, ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Naš tim eksperata je tu da vam pruži podršku na svakom koraku vašeg investicionog puta. Informišite se i donesite odluke koje će unaprediti vaše finansijske ciljeve.

Get timely insights on what is actually happening Using the markets & international financial state that will help you keep on target.

Današnje vreme podstiče rastuću težnju ljudi za stabilizacijom svoje ekonomske pozicije i podstiče ih na kupovinu i prodaju investicionog zlata. Svedoci smo skoro stalnog rasta cene zlata na globalnim berzama.

Prvo globalna pandemija, pa zatim rat, rastuća makroekonomska i geopolitička neizvesnost, kao i veoma visoka stopa inflacije izazivaju ozbiljnu finansijsku neizvesnost širom sveta.

Pristup informacijama o ceni zlata nikada nije bio lakši zahvaljujući modernim aplikacijama i platformama:

Schwab Stock Slices™ is a simple method to buy a fractional share (under a whole share) within a publicly traded firm to get a set dollar volume.

Zbog svojih strogih uslova i ugleda koji ima, LBMA svojom sertifikacijom suštinski isključuje mogućnost manipulacije robom.

Što se tiče belog zlata, ponekad je ono teže od žutog jer sadrži metale koji mu daju čvrstinu, pa investiciono zlato mu i cena može biti veća. Uglavnom, cena im je ista u radnjama.

Konačno, zlato ima dugu istoriju kao vredan i tražen metallic i često se smatra sigurnom utočištem za ulaganje u vremenima ekonomske neizvesnosti.

Get well timed insights on what is happening Along with the markets & world wide economic climate to help you keep on course.

Investiranje u zlato može biti deo vaše strategije diversifikacije portfolija. Razmislite o ravnoteži sa drugim investicijama, pre nego što stavite sve svoje resurse u zlato. Budite strpljivi i mudri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *